Beća danas proziva, Čapljina u potrazi za napadačem

Počinju pripreme za novu sezonu

Beća danas proziva, Čapljina u potrazi za napadačem

Endin Čaušević

Fudbaleri Čapljine pripreme za novu sezonu u Prvoj ligi FBiH započet će danas prvim treningom koji je zakazan za 18 sati.

U odnosu na prošlu sezonu, na prvom treningu neće biti Salke Jazvina koji je potpisao ugovor sa aktualnim prvakom BiH, Zrinjskim, te Arnesa Ćosića koji je prešao u Bratstvo iz Gračanice.

Od ostalih igrača iz rostera još niko nije zatražio papire kako bi otišao, što sugeriše da će okosnica tima iz prošle sezone ostati na Bjelavama. Uprava je već započela razgovore s igračima, dok će u narednim danima stići i prva pojačanja.

U Čapljini ne kriju da žele angažovati napadača koji bi mogao nadomjestiti Jazvinov odlazak. Na probni rad danas će doći nekoliko igrača koji će se pokušati nametnuti treneru Damiru Beći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti