Bečelić: Nisam zaslužio ovakav tretman

Defanzivac napustio Borac

Bečelić: Nisam zaslužio ovakav tretman

D. Vejo

Srđan Bečelić od danas više nije defanzivac Fudbalskog kluba Borac iz Banja Luke.

Fudbaler koji igra na poziciji desnog beka postao je višak u redovima Velikana iz Platonove, s obzirom da je ove zime na tu poziciju stigao Siniša Dujaković, ali i Aleksandar Kondić.

Konkurencija je postala izuzetno jaka, pa je s toga Uprava crveno-plavih mladog igrača proglasila viškom na Gradskom stadionu.

"Danas sam obavio razgovor sa rukovodstvom kluba, rekli su mi da više ne računaju na mene, te da ćemo sporazumno raskinuti ugovor. Međutim, to se još uvijek nije desilo, jer čekam da mi se isplate dugovanja, koje sam zaradio noseći dres ovog tima. U Banjaluci sam proveo dvije i pol godine, bio sam i zamjenik kapitena, na terenu davao svoj maksimum, kako u Premijer ligi BiH, tako i u Prvoj ligi RS. Smatram da nisam zaslužio ovakav tretman, ali tako je moralo biti. Idem dalje", izjavio je za SportSport.ba fudbaler, Srđan Bečelić.

Informaciju da je postao slobodan igrač, odmah su upili mnogi klubovi kako iz zemlje tako i regiona, koji bi htjeli da upravo ovog mladog i perspektivnog igrača vide u svojim redovima.

"Jeste, Čelik je zvao, ali i Super liga Srbije. Kod Čelika su problem inostrani igrači, pa su s toga jako male šanse da odem u Zenicu. Vidjet ću još, ostaje mi nekoliko dana da razmislim gdje ću nastaviti karijeru", dodaje Bečelić.

Kvalitet kakav posjeduje glavni akter ove priče svakako će dobro doći timu, za koji se on odluči da igra. 

Bečelić je rođen u Novom Sadu, a karijeru je počeo u Vojvodini, zatim je branio boje Veternika i Sutjeske iz Nikšića, nakon čega je stigao u banjalučki Borac. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi