Beckenbauer: Borussia je favorit za titulu

Beckenbauer: Borussia je favorit za titulu

Počasni predsjednik Bayerna, Franz Beckenbauer, proglasio je Borussiju Dortmund favoritom za osvajanje titule u Bundesligi.

Legendarni 66-godišnji bivši fudbaler bavarskog giganta učinio je to u svojoj kolumni u Bildu, nakon što Bayern prethodnog vikenda nije uspio slaviti na gostovanju Hamburgu (1:1). 

"Klopp, vi ste aktuelni prvaci i sada ste ponovo lideri šampionata, a samim tim ste i favoriti za naslov", napisao je Beckenbauer.

Ekipa Jurgena Kloppa nalazi se na prvom mjestu ligaške tabele sa dva boda prednosti nad Bavarcima. Međutim, momčadi Schalkea i M'Gladbacha se također još uvijek nalaze u utrci za 'salataru' sa dva, odnosno tri boda zaostatka za Milionerima. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.