Beckenbauer nezadovoljan igrom Bayerna u prvom kolu

Beckenbauer nezadovoljan igrom Bayerna u prvom kolu

Uprkos trijumfu nad Borussijom M’gladbach rezultatom 3:1 na otvaranju nove sezone u Bundesligi, počasni predsjednik Bayerna iz Munchena, Franz Beckenbauer izjavio je da nije zadovoljan igrom svog kluba.

“Iznenađen sam stepenom borbenosti. Interesuje me kako će igrači prihvatiti Guardiolinu filozofiju igre. Neminovno se igra u napadu i odbrani mora poboljšati. Guardiola tim mora učiniti kompaktnijim,” kazao je Beckenbauer, te prokomentarisao novo Bayernovo pojačanje Maria Goetzea.

“Goetze je fenomenalan u svemu što radi na terenu. Volio bih kada bi mu saigrači prestali slati visoke, za njega neadekvatne lopte,” dodao je Beckenbauer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije