Beckenbauer poručio Kroosu: Bayern niko neće ucjenjivati

Beckenbauer poručio Kroosu: Bayern niko neće ucjenjivati

Adnan Beganović

Sjajni 24-godišnji njemački reprezentativac Toni Kroos u posljednje vrijeme pruža fenomenalne partije, pa ne čudi što ga sve veći broj klubov želi oteti Bayernu.

Jedan od onih koji bi rado Kroosa vidjeli u svojim redovima je Manchester United čiji je menadžer David Moyes očaran igrama njermačkog reprezentativca.

No, Kroos je ugovorom za Bayern vezan do ljeta 2015. godine, a bavarska momčad mu je ponudila novi, koji Kroos još uvijek nije prihvatio.

Očito da mladi fudbaler još uvijek "vaga", odnosno još uvijek nije odlučio gdje će karijeru nastaviti, što se nikako nije svidjelo počasnom predsjedniku Bayerna, Franzu Beckenbaueru.

"Kad nečiji zahtjevi probiju granicu, onda klub mora donijeti odluku, ali na svijetu ne postoji igrač zbog kojeg je vrijedno mijenjati strukturu i sistem. Niko nije nezamjenjiv, a Bayern niko neće ucijenjivati. Ako želi ostati u klubu, onda mu savjetujem da ne pretjeruje sa svojim kartama", Beckenbauerova je poruka Kroosu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.