Beckham će nositi broj 32

Englez stigao u Milan

Beckham će nositi broj 32

David Beckham otkrio je da je pitao engleskog selektora Fabija Capella za mišljenje prije nego što se odlučio za dolazak u Milan.

- Veoma poštujem Capella i njegovo mišljenje mi je bilo veoma bitno. Selektor mi je kazao da je Milan odličan izbor tim prije jer ovdje mogu igrati fudbal na najvišoj razini, kazao je Becks.
 
Beckham će u Milanu nositi broj 32. Mnogi su očekivali da će dobiti broj 23, koji nosi na dresu u LA Galaxyju.

- Izabrao sam broj 32, jer je to bio prvi broj koji mi je bio ponuđen. Nisam baš puno razmišljao o broju koji ću nositi na dresu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.