Beckham danas stiže u Milan

Beckham danas stiže u Milan

Edmir Škorić

David Beckham u danas stiže u Milano, gdje će s istoimenim klubom provesti pola evropske sezone, za vrijeme dok njegov klub LA Galaxy u američkoj MLS ligi ima stanku.

34-godišnji Beckham u narednih 24 sata stiže na milanski aerodrom, gdje će ga raširenih ruku po drugi put dočekati čelnici Rossonera. Zvijezda Los Angeles Galaxyja provest će šest mjeseci na posudbi u Milanu, te je u mogućnosti odigrati utakmice Lige prvaka koje čekaju Rossonere (najprije osmina finala s Manchester Unitedom).

Beckhamov je cilj kroz igre u Milanu zaraditi Capellov poziv u selekciju Gordog albiona, ali isto tako pomoći svom novom starom klubu da do kraja sezone izbore najviši mogući plasman u Seriji A, kao i u Ligi evropskih prvaka. Bivši kapiten Engleske prvu će utakmicu u dresu Milana ove sezone odigrati 6. januara, kada će Rossoneri igrati s Genovom.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.