Beckham nakon debija: Bila je to posebna večer

Veteran lucidnim potezom ponovo pokazao genijalnost

Beckham nakon debija: Bila je to posebna večer

A. Haznadarević

Veliki David Beckham, sinoć je po prvi put istrčao na travnjak u dresu svog novog kluba - Paris Saint Germaina, a njegov debi je uveličala pobjeda nad najvećim rivalom Marseilleom.

Bivši kapiten Engleske je u 76. minutu susreta ušao u igru umjesto Javiera Pastorea, te je pred sami kraj meča direktno učestvovao u drugom pogotku Parižana, pokazavši svoju genijalnost sjajnim proigravanjem Meneza.

 

"Bila je to posebna večer i za mene i za momčad. Primio sam srdačnu dobrodošlicu. Bio je poseban osjećaj obući dres PSG-a i istrčati na teren. Isto tako, velika je stvar što smo pobijedili Marseille i pobjegli mu na osam bodova prednosti", istakao je iskusni veznjak.

 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Novu priliku za nastup Beckham će imati u srijedu ponovno protiv Marseillea, ali ovoga puta u Kupu Francuske.

 


Gol de Ibra vs OM by Samu21213

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije