Beckham neće potpisati za PSG

Ne želi se rastajati sa porodicom

Beckham neće potpisati za PSG

David Beckham se dugo povezivao sa Paris Saint Germainom, ali legendarni Englez neće preseliti na Park Prinčeva, potvrdio je Leonardo, spotrski direktor Parižana.

Očekivalo se da će Beckham potpisati za PSG, pogotovo kada je na klupu sjeo Carlo Ancelotti, sa kojim je engleski veznjak sarađivao u Milanu. No, to se neće dogoditi.

"Beckham neće doći u PSG. Nikada problem nisu bile profesionalne stvari, već njegova porodica. Ne želi da serastaje sa porodicom", rekao je Leonardo.

"Bilo bi teško da preseli porodicu u Pariz. Znam ga. Divim mu se kao igraču, ali i kao ocu također. Znam da bi ove promjene za njega bile teške", dodao je sportski direktor PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.