Beckham nije prijavljen za Kup UEFA

Novosti iz Milana

Beckham nije prijavljen za Kup UEFA

A. Beganović

Trener Milana Carlo Anceloti, nije prijavio Davida Beckhama na popis igrača u Kupu UEFA-e do kraja sezone, što može biti prva veća naznaka da Englez ipak neće ostati u Italiji.

Saga o ostanku Beckhama u Milanu ili povratka u SAD, ovim potezom prvog čovjeka milanove struke možda dobija svoju završnicu.

Prema pisanju italijanske Gazzete Dello Sport, neprijavljivanje engleskog reprezentativca za utakmice Kupa UEFA-e je sasvim logičan potez, jer bi Beckham mogao odigrati samo dvije utakmice prije svog povratka u LA Galaxy.
Najvatreniji navijači Milana zadovoljni igrama karizmatičnog Engleza vrše ogroman pritisak na čelne ljude "rossonera" da učine sve da ga zadrže u Milanu. Međutim, Bruce Arena, trener LA Galaxyja poručio je da očekuje Beckhama početkom marta na pripremama za nastavak sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.