Beckham novi sportski direktor PSG-a

Prema pisanju francuskih medija

Beckham novi sportski direktor PSG-a

Adnan Beganović

Nakon što je Leonardo podnio ostavku na mjesto sportskog direktora PSG-a u francuskim medijima se sve više špekuliše sa imenom njegovog nasljednika.

Do danas kao najveći kandidat za novog sportskog direktora aktuelnih francuskih prvaka spominjao se Jorge Valdano, ali izgleda da ovaj nekadašnji direktor Reala, ipak, neće doći u Pariz.

Francuski mediji pišu da je na korak do preuzimanja funkcije sportskog direktora PSG-a, nekadašnji fudbaler ovog kluba i bivši engleski reprezentativac David Beckham, s čijim imenovanjem bi Parižani sasvim sigurno mnogo dobili, bar što se tiče marketinške strane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.