Beckham prezadovoljan zbog igranja od prvog minuta

Brzo se uklopio u PSG

Beckham prezadovoljan zbog igranja od prvog minuta

A. Haznadarević

David Beckham se očigledno dobro uklopio u svoju novu momčad, a u sinoćnjem susretu PSG-a i Marseillea, engleski veteran se našao i u prvoj postavi te je igrao skoro kompletan meč.

"Uvijek je lijepo igrati od početka. Bila mi je čast, u momčadi je mnogo divnih i kvalitetnih fudbalera. Dobro je, ali nemojte misliti da ću baš u svakoj utakmi moći odigrati 85 minuta, kroz osmjeh je dodao Beckham.

 

Njegovoj izmjeni je prethodio sukob s Ayewom, međutim Beckham je poručio da je stvar već zaboravljena.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

"Ništa strašno, stvar je zaboravljena. Pa, ovo je važna utakmica, velikih suparnika. Tenzije su bile prisutne od starta i to je normalno", objasnio je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije