Beckham propušta SP!

Bizarna povreda

Beckham propušta SP!

Edmir Škorić

Engleski reprezentativac David Beckham zadobio je tešku povredu u susretu Milana i Chieva (1:0) i po svemu sudeći propustit će ostatak sezone i nastup na Svjetskom prvenstvu.

Milan je do pobjede nad Chievom iz Verone došao tek u prvom minutu sudijske nadoknade i to fantastičnim pogotkom rezerviste Clarence Seedorfa. Tako su Rossoneri došli na bod zaostatka za vodećim Interom.

Ipak, sinoćnja pobjeda Milana će ostati u sjeni tragične povrede engleskog reprezentativca Davida Beckhama, koji je u finišu, bez ikakvog kontakta sa protivničkim igračima, legao na pod. S grimasom na licu je posuđeni Milanov igrač izašao s travnjaka, navodno je jaukao svojim saigračima: "Puklo je, puklo je!"

Radi se o puknući lijeve Ahilove pete i igrač LA Galaxyja će s terena izbivati puna tri mjeseca, pa od nastupa na SP-u vjerovatno nema ništa. Becks je toliko želio nositi dres Gordog albiona u Južnoafričkoj Republici, no na kraju se dogodilo, to što se dogodilo.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.