Beckham u januaru u Tottenhamu?

Beckham u januaru u Tottenhamu?

Harry Redknapp ima namjeru dovesti Davida Beckhama već u januarskom prelaznom roku na posudbu iz LA Galaxyja kako bi imao što jači sastav za drugi krug Lige prvaka.

Beckham je prošlu sezone proveo na posudbi u Milanu, a već nekoliko klubova je iskazalo želju da dovede Becksa u svoje redove među kojima i Leicester City kojeg s klupe vodi bivši selektor Engleske Sven Goran Eriksson.

Iako mu Redknapp ne može garantovati mjesto u prvih jedanaest, Beckham bi se za Tottenham mogao odlučiti zbog toga što je rođen u Londonu, te što mu je djed navijao za Tottenham, a i zbog činjenice da će igrati Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.