Beckham u Los Angelesu je daleko od repke
David Beckham u Milanu igra u odličnoj formi

Fabio Capello tvrdi

Beckham u Los Angelesu je daleko od repke

Uoči prijateljske fudbalske utakmice između Španije i Engleske koja će se u srijedu odigrati u Sevilli oglasio se Fabio Capello, selektor Engleza.

Osim o samom susretu, Italijan je komentarisao nastup Davida Beckhama, igrača LA Galaxyja na posudbi u Milanu, koji bi mogao upisati 108 nastup u reprezentaciji čime bi se izjednačio na drugom mjestu liste sa legendarnim Bobbyjem Mooreom.
„Beckhama ne zovem zato što mi je simpatičan, niti je razlog njegovog nepozivanja to što mi nije drag. Kod mene igraju samo najbolji, odnosno oni koji su u vrhunskoj formi. Beckham to jeste jer igra dobro u Milanu“, rekao je Capello, nastavivši.
„Milan svake sedmice igra jake utakmice i preko njih će Beckham ostati u sjajnoj fizičkoj formi, u kakvoj je i sada. No, ako ode u Los Angeles ipak će biti i daleko od nas, ali i daleko od pravog fudbala što znači da od njega zavisi hoće li i dalje igrati za reprezentaciju“, dodao je Capello.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.