Beckham: Veliko hvala navijačima

Unatoč visokom porazu Milana

Beckham: Veliko hvala navijačima

Edmir Škorić

Nadahnut povratkom nakon dugo godina na Old Trafford, David Beckham ne može po lijepom pamtiti sinoćnji susret, obzirom da je njegova momčad deklasirana rezultatom 4:0.

Beckham je u igru ušao sredinom drugog poluvremena umjesto Abatea, a navijači Manchester Uniteda su ga dočekali velikim aplauzima i transparentima, na kojima je pozdravljen njegov povratak kući.

Becks je, najprije, komentirao formu svog reprezentativnog kolege Waynea Rooneya, koji je ponovo bio dvostruki strijelac protiv Rososnera.

"Izuzetan je talent. Bez sumnje, mislim da je jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač u ovom trenutku, uz Cristiano Ronalda i Lionel Messija", kazao je Beckham, koji je ugodno iznenađen prijemom "svojih" navijača.

"Razočaravajuća noć jer smo izgubili utakmicu, ali povratak ovdje uvijek je poseban. Navijači su me dočekali na jedan nevjerovatan način i veliko im hvala. Stvarno su bili nevjerovatni".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.