Beckham želi igrati na Olimpijadi

Beckham želi igrati na Olimpijadi

Bivši kapiten engleske reprezentacije David Beckham želi predstavljati Englesku na olimpijskim igrama 2012. godine u Londonu.

Vezni igrač, koji nije igrao za nacionalnu selekciju od povrede pred Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici, smatra da prvo mora završiti sezonu u LA Galaxyju. 

"Želim nastupiti na olimpijadi kao igrač, ali to je još daleko. Sada moram razmišljati o klupskim obavezama'', izjavio je Beckham za "Toronto Star".

Bivša zvijezda Manchester Untieda također navodi da bi mogao nastaviti karijeru u američkoj MLS ligi nakon što mu istekne ugovor s LA Galaxyjem krajem sezone. 

"Nisam odlučio šta ću uraditi nakon ove sezone. Bitno je da se koncentišem na moju igru. Osjećam se dobro i mislim da pružam dobre partije. Još volim ovu igru i vjerovatno ću nastaviti karijeru'', dodao je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.