Beckhamova kompletna zarada u PSG-u ide u humanitarne svrhe

"Imao sam ponuda više nego ikada"

Beckhamova kompletna zarada u PSG-u ide u humanitarne svrhe

A. Haznadarević

Transfer Davida Beckhama u francuski PSG, definitivno je bila najveća priča zimskog prelaznog roka.

Engleski internacionalac je sa čudesno velikim poštovanjem dočekan u prestolnici Francuske, što je prava rijetkost kada je jedan Englez u pitanju. Međutim, sam dogovor Beckhama i uprave PSG-a priča je za sebe.

 

Naime, zarada koju će popularni Becks ostvariti tokom petomjesečnog boravka u PSG-u, kompletna će biti uplaćena na račun humanitarne zaklade za djecu u Parizu, a navodno se radi o iznosu visine između 2 i 3 miliona funti.

 

"Znam da je to jako veliki novac i ponosan sam zbog toga. Nisam siguran da se ranije nešto slično dogodilo. Vrlo smo uzbuđeni što možemo veliki iznos donirati u lokalnu dječju humanitarnu zakladu", istakao je Beckham, te dodao: 

 

"Ja sam vrlo sretan čovjek. Imam 37 godina, a dobio sam tako puno ponuda, vjerojatno više nego što sam ih ikada imao u karijeri. Počašćen sam zbog toga", dodao je.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

Treba dodati i to da u Parizu vlada prava pomama za dresovima sa brojem 32, kojeg će bivši igrač Manchester Uniteda, Real Madrida, Milana i LA Galaxyja nositi na leđima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.