Becks i službeno okončao karijeru: Nije na spisku za Lorient

Baš kako je i najavljeno

Becks i službeno okončao karijeru: Nije na spisku za Lorient

A. Haznadarević

Baš kao što je i ranije najavljano, David Beckham neće nastupiti na posljednjem meču PSG ove sezone, u kojem Parižani gostuju kod Lorienta.

S obzirom na činjenicu da se Beckhamovo ime nije našlo među 19 imena igrača koji su ušli u konkurenciju za ovu utakmicu, ostalo je to da je veliki engleski veznjak svoj posljednji nastup imao na Parku Prinčeva protiv Bresta.

Podsjećamo, Becks je u tom, prošlosedmičnom susretu nosio kapitensku traku PSG-a, te je u pobjedi od 3:1 uspio upisati ono po čemu će ostati upamćen - još jednoj u nizu asistencija, nakon kojeg je PSG postigao drugi gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.