Trener Čelika nakon remija protiv Zrinjskog

Beganović: Čestitke mojim igračima, bila je sjajna utakmica

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika nisu uspjeli da ostvare pobjedu u trećoj utakmici u nastavku prvenstva. Nakon remija protiv Travnika i poraza od Sarajeva, danas su crno-crveni na Bilinom polju remizirali protiv Zrinjskog.

Nakon utakmice svoje viđenje utakmice dao je i trener domaće ekipe Elvedin Beganović.

"Složio bi se s kolegom da je utakmica bila izuzetno zanimljiva, bilo je dosta šansi, preokreta.Imalo smo vodstvo, pa smo poslije ganjali zaostatak.Igrali smo protiv odlične ekipe, koja se bori za titulu i mogu kazati da su moji momci dali sve od sebe i složio bi se da je konačni rezultat realan", ističe Beganović.

Čelik ima problema s igrom u drugom poluvremenu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imamo taj pad u drugom poluvremenu, Zrinjski nam je u drugom dijelu stvarao probleme u veznom redu, napravili smo izmjenu i onda igrali s dva zadnja vezna pa smo malo konsolidovali igru. Našom greškom sviran je penal za Zrinjski, brzo smo se vratili i na kraju uspjeli izvući neriješen rezultat", kazao je Beganović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi