Beganović i Šabić asistenti Bloudeka
Na Bilino polje došli Nemeljaković i Salihbašić

Promjene u stručnom štabu NK Čelik

Beganović i Šabić asistenti Bloudeka

Elvedin Beganović, nekadašnji kapitan NK Čelik danas je postao prvi saradnik trenera Marina Bloudeka u stručnom štabu zeničkog premijerligaša.

“Pred Beganovićem je uspješna trenerska karijera jer je po okonačnju igračke, dvije godine veoma dobro radio sa podmlatkom Čelika. Osim Beganovića u stručni štab uključili smo Nermina Šabića. On će, takođe, biti trener i radiće sa nama, ali i nastaviće igrati za naš prvi tim. Golmani će i u nastavku sezone biti pod dirigentskom palicom Zvonka Grebenara”, rekao je Marin Blouked, šef stručnog štaba Nogometnog kluba Čelik.

U prvom dijelu sezone Bloukedov prvi pomoćnik Benjamin Terzić od danas će raditi u omladinskim selekcijama tima sa “Bilinog polja”. Došlo je i do dodatnih promijena u igračkom kadru tima sa “Bilinog polja”.

“Na pripremama su nam se priključili Kenan Nemeljaković, dosadašnji igrač Travnika i Muamer Salihbašić, koji je nekada nastupao u Švedskoj. Klub će po svemu sudeči definitivno napustiti i Zlatan Gafurović. On se želi posvetiti studijima, pa ćemo mu dozvoliti da ode iz Čelika. U narednim danima očekujemo najavljena pojačanja, a jasnu sliku igračkog kadra sa kojim ulazimo u narednu polusezoni imaćemo, najvjreovatnije, do 20. januara”, istakao je Bloudek.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.