Beganović: Nemamo vremena, sutra krećemo s pripremama

Predstavljen novi trener Travnika

Beganović: Nemamo vremena, sutra krećemo s pripremama

Nakon sto je uprava NK Travnik jednoglasno imenovala Elvedina Beganovića za novog trenera Vezira u prostorijama kluba održana je i prva press konferencija na kojoj se prisutnima obratio novoimenovani trener.

"Velika čast mi je i zadovoljstvo sto je Uprava kluba odabrala baš mene za novog šefa stručnog štaba. Prije skoro deset godina nosio sam dres Travnika, a evo sada sam tu i kao trener. Nadam se da ćemo ostvariti cilj, a to je ostanak u Premijer ligi BiH", istakao je Beganović.

Nemamo mnogo vremena jer većina ekipa je već startovala sa pripremama, prozivku ćemo obaviti već sutra u 11 sati na Piroti, kada će i početi pripreme za nastavak sezone. Prvi dio priprema odradit ćemo ovdje na domaćem terenu pa se u nastavku selimo najvjerovatnije u Makarsku", dodao je Beganović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.