Mladost poražena

Beganović o suđenju: Čestitam Želji, ali uvijek ću braniti svoje nogometaše

Samir Mlaćo

Mladost je na Grbavici prva povela, ali ipak praznih ruku gosti idu kući. Imali su vodstvo, no sa dva igrača manje nisu izdržali u drugom dijelu.

Upisali su novi poraz, a nakon meča u Plavom salonu svoje viđenje je dao Elvedin Beganović, trener gostiju.

"Čestitam Želji na pobjedi, zasluženo je to bilo. U prvom dijelu smo pružili dobar otpor, ali u biti dešavaju se iste stvari kao na ranijim utakmicama. Čestitam momcima na dobroj partiji, defanzivno smo dobro stajali do pred sami kraj", te dodao.

"Desio se mangupluk koji nismo svladali. Asani je dobio naivan crveni, ne mangupski. Teško je to opisati, nisam mogao vidjeti baš šta se dešavalo. Kod 2:1 smo imali šansu Hreljića i ko zna šta bi bilo na kraju".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O crvenim kartonima kaže..

"Kada bi svaki faul bio karton, onda bi se završavalo sa tri nogometaša. Sudija je brzo reagovao, ali branim svoje igrače... Ne mogu da krivim nikoga...", kazao je Beganović.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Div iz šehera
Reci pokradeni smo sta te je stah
10 1
MLADOST
Očigledna krađa kao i prošli put.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi