Trener Čelika nakon pobjede

Beganović: Sreća prati hrabre, zasluženo smo pobijedili

Dino Kurbegović

Zeničani su danas na Bilinom polju teškom mukom pobijedili ekipu Drine iz Zvornika i to golom u posljednjim sekundama utakmice za konačnih 2:1, te ukupno 13 utakmicu Čelika uzastopno bez poraza.

Trener Čelika nakon utakmice bio je sretan jer klub nakon tri kola ima sedam bodova.

"Kao što je jedan novinar kazao, a složio bi se s njim, sreća prati hrabre, na kraju se to isplatilo. U drugom poluvremenu smo krenuli dobro, dali smo taj gol, ali kao što igrači Drine vole na Bilinom polju postizati sjajne golove, tako je i danas Ilić sjajno pogodio za izjednačenje i moram pohvaliti taj momenat. Gosti su dosta dobra ekipa, koja će napatiti i jače klubove od nas, danas su to pokazali, ali očito da im fali fizičke spreme i koncentracije", kazao je Beganović.

Čelik je u utakmicu ušao blago i pored silnih upozorenja pred utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo imali svoje prilike u prvom poluvremenu, kada je Bajraktarević sa tri-četiri metara promašio prazan gol. Da je on tu pogodio ko zna u kakvom bi pravu otišla utakmica, ekipa Drine se vratila nakon zaostatka i dosta su dobro igrali u drugom poluvremenu. Mi smo na kraju išli grlom u jagode, ali mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili", kazao je Beganović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.