Begić: Adidasove inovacije biće dodatna snaga za bh. fudbal

Predsjednik N/FSBiH

Begić: Adidasove inovacije biće dodatna snaga za bh. fudbal

Fudbalska reprezentacija BiH po prvi put će debitovati na jednom velikom turniru, a nakon dugih špekulacija danas je postalo jasno da će Zmajevi u Brazilu nositi opremu njemačkog sportskog brenda Adidas, nakon što je ovu informaciju zvanično objavio gigant u proizvodnji sportske opreme. 

Predsjednik N/FSBiH Elvedin Dino Begić nije krio svoje oduševljenje što će fudbalska selekcija naše zemlje u brendu poznatom po "tri pruge" debitovati na Mundijalu.

"Ovo je veliki trenutak za našu naciju koja će se po prvi puta pojaviti na jednom velikom turniru i to kao Adidasov partner. Ponosni smo na činjenicu da radimo sa jednom kompanijom koja ima veliku i prestižnu sportsku historiju. Nadam se da će već dokazane Adidasove inovacije biti dodatni snaga i motiv za bosanski fudbal", rekao je predsjednik N/FSBiH Elvedin Dino Begić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.