Begić i Beus obradovali brazilske policajce

Begić i Beus obradovali brazilske policajce

O. Lekić

Predsjednik i dopredsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Dino Begić i Ivan Beus su podijelili poklone brazilskim policajcima, koji se brinu za sigurnost našeg nacionalnog tima.

Danonoćno tri različite policijske grupe dežuraju ispred hotela, prate igrače na trening i bilo gdje se krene. Ni jedan korak niko iz bh delegacije ne može napraviti a da njima to nije najavljeno.

Čak i kad neko iz delegacije sam uputi u šetnju ispred hotela, na pristojnoj udaljenosti prati ih uvijek neko iz obezbjeđenja. Uvijek su ozbiljni, ali ljubazni te ih je obradovala iznenadna posjeta predsjednika Elvedina Begića i dopredsjednika Ivana Beusa koji su im podijelili sitne reklamne poklone, navodi se na službenoj stranici Saveza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.