Begić: Nije bilo incidenata, naročito ne tuče

Predsjednik NSBiH

Begić: Nije bilo incidenata, naročito ne tuče

Midhat Šljivak

Predsjednik NSBiH Elvedin Begić demantovao je sukobe unutar reprezentacije BiH nakon meča s Nigerijom.

Pojedini mediji su objavili kako je unutar reprezentacije izuzetno loša atmosfera, te da je sve rezultiralo tučom nakon susreta s Nigerijom. 

Ipak, Begić je demantovao natpise o sukobima.

"Svjedoci smo raznih natpisa oko incidenata u reprezentaciji. Ja sam jedan od svjedoka, razgovarao sam s igračima i selektorom i moram demantovati te informacije. Nije bilo nikakvih incidenata. Ekipa je u jednoj drugarskoj atmosferi, ima malo nervoze zbog poraza. Daleko od toga da ima nekih incidenata, a naročito tuče", rekao je o sukobima unutar reprezentacije predsjednik Nogometnog saveza Elvedin Begić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije