Begić pred polazak Zmajeva

Begić: Ovo je još jedan historijski korak

Elvedin Begić, predsjednik NS BiH, obratio se novinarima pred put reprezentacije na Svjetsko prvenstvo.

Naša selekcija je danas iz Sarajeva otputovala u SAD, gdje će nastaviti pripreme, nakon čega će put Brazila na Mundijal.

Predsjednik Begić je pozvao sve da podrže Zmajeve.

"Danas pravimo još jedan korak na historijskom putu. Prvi dio priprema je okončan uz naporan rad. Mi smo danas ponosni uz osjećaj bola sa stanovništvom poplavljenih područja. Plasmanom u Brazil, mi smo načinili veliki korak, ali sigurno ovi ambasadori će učinit da naše stanovnike ne zaborave. Ovi momci su najbolje što mi imamo u BiH i ja vas molim da ih podržimo u Brazilu, jer oni su dosad zaslužili da ih pdoržimo. Podržimo ih i zaželimo im sreću", rekao je Begić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.