Lijep gest predsjednika N/FS BiH

Begić pozdravio navijače iz daleke Australije

Predsjednik i dopredsjednici N/FS BiH Elvedin Begić, Ivan Beus i Darko Ljubojević, zajedno sa generalnim sekretarom Jasminom Bakovićem sinoć su pratili duel Zmajeva i Santosa u Guaruji. 

Na tribinama stadiona u Guaruji svoje mjesto našli su i navijači iz Australije koji su do Brazila putovali 30 sati. Oni su iz Melburna prvo otputovali za Abu Dabi, a potom iz Abu Dabija u Sao Paulo. Prvi let trajao je 14, a drugi 15 sati. 

Predsjednik N/FS BiH, Elvedin Begić odlučio je, nakon što je čuo priču tri druga iz Melburna, pozdraviti navijače iz Australije. Potez svakako vrijedan pohvale. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije