Begić: Svjestan sam da ima i onih koji misle da ne zaslužujem ovo priznanje

Zahvalio se članovima Skupštine

Begić: Svjestan sam da ima i onih koji misle da ne zaslužujem ovo priznanje

A. Beganović

Na današnjoj redovnoj Skupštini Fudbačlskog saveza Bosne i Hercegovine aktuelni predsjednik Saveza, Elvedin Begić, jednoglasnom odlukom članova Skupštine, a na prijedlog nekoliko kantonalnih Saveza je izabran za počasnog predsjednika.

Begić se tako pridružio legendarnom Ivici Osimu koji je ranije izabran za počasnog predsjednika Saveza, a u svome obraćanju članovima Skupštine se zahvalio na priznanju.

"Hvala vam na ovom priznanju. U životu mnogo radimo, ima stvari o kojima se priča ali i onih o kojima se ne priča. Vi ste danas svojim glasanjem potvrdili da znate cijeniti rad i zato još jednom vam hvala. No, nije ovo samo meni priznanje nego kompletnom Izvršnom odboru i svima vama u organima i tijelima Saveza. Ja sam samo bio kapetan broda, a svi vi posada. I evo polako dolazi taj brod u jednu luku uz sva iskušenja koja smo morali proći", istakao je Begić i dodao:

"Svjestan sam da ima onih koji misle da ovo priznanje ne zaslužujem, onih koji imaju svoju alternativnu istinu ali znam i da nemaju argumenata koji bi mogli biti validni. Bez obzira što sam mnogo priznanja dobio u životu ovo je za mene velika čast."

Top Komentari

Euro2020
Ti si jos jedan dokaz vise da smo mi toliko potonuli da nam ni Titanik ravan nije. Usanovic je za tebe mala maca.
25 0
DamirT
Cuj nemaju argumente.Evo ti samo jedan,vise ni ne treba:Na osnovu cega si zasluzio biti pocasni predsjednik gnjido kriminalna????
20 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi