Begiristain: Barci su potrebna pojačanja

Begiristain: Barci su potrebna pojačanja

Sportski dirketor Barcelone Txiki Begiristain smatra kako su njegovoj ekipi potrebna još tri pojačanja, plus još jedno veliko ime.

Pod "velikim imenom" spominje se samo jedan igrač, a to je kapiten Arsenala Cesc Fabregas, koji je prve fudbalske korake napravio upravo u katalonskom klubu.

Što se tiče ostale trojice novih igrača, Begiristain smatra kako je potreban jedan desni bočni fudbaler, kao alternativa Dani Alvesu, jedan napadač, kao zamjena za Thierry Henrya i jedan defanzivni vezni, u slučaju da Yaya Toure bude prodan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.