Begović čeka priliku

Golman Portsmoutha oduševljen prijemom

Begović čeka priliku

Novi fudbaler u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, golman Portsmoutha Asmir Begović, čeka svoj debi u državnom dresu, te ističe kako je odlično primljen.

Naravno, niko nije (nadamo se) ni mogao drugačije pomisliti da će biti primljen mladi 22-godišnji Trebinjac.

"Moram spomenuti da je atmosfera u ekipi iznad svih mojih očekivanja. U početku mi je malo bilo i neobično, s obzirom da nikoga prije nisam lično poznavao, ali sam i tu barijeru srušio i sada je sve lakše", kazao je Begović za SportSport.ba.

Za sada još uvijek nije poznato koga će Miroslav Blaževit staviti na gol protiv Armenije. Ćiro će tu odluku donijenti na sam dan susreta.

"To nije na meni da odlučim. Moje je da se kroz treninge pokušam nametnuti selektoru, a za ostalo ćemo vidjeti. Supić me impresionirao, moram priznati, ali mi je mnogo i pomogao da se lakše priviknem na sve. Ipak, ako i ne dobijem priliku u narednim utakmicama neću očajavati jer je i samo okupljanje za mene veliko iskustvo", dodao je Begović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.