Begović dobio kćerku i preskače Iran
Asmir Begović prolongirao debi za BiH

Danas se okuplja naš nacionalni tim

Begović dobio kćerku i preskače Iran

Asmir Begović, golman engleskog Portsmoutha u subotu ujutro dobio je kćerku i s toga se neće pojaviti na okupljanju našeg nacionalnog tima uoči prijateljske utakmice protiv Irana (12. avgust).

Begović je i najavio kako će se zahvaliti pozivu ukoliko postane otac, ali je još jednom naglasio želju da je nacionalni tim naše zemlje njegova prva želja, ali će debi prolongirati za neku drugu priliku.

Okupljanje naših reprezentativaca zakazano je do 13 sati u hotelu Hercegovina na Ilidži. Izuzev povrijeđenih Muslimovića i Rahimića, na okupljenju bi se trebao pojaviti i Admir Vladavić. Prvotimac Red Bull Salzburga oporavlja se od povrede, ali je izrazio želju da se pojavi u Sarajevu bez obzira što je poštedu tražio i njegov matični klub.

Takođe, pojavila se mogućnost da u Sarajevo dođe i Zvjezdan Misimović iako je veznjak Wolfsburga dobio dozvolu da može izostati zbog porodičnih problema (bolest oca).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.