Begović gura Sorensena iz Stokea

Begović gura Sorensena iz Stokea

Golman engleskog premierligaša Stoke Citya Thomas Sorensen razmišlja o odlasku sa Britannia Stadiona nakon što je izgubio mjesto u prvom timu.

Danski internacionalac veći dio prošle sezone proveo je na klupi, kao zamjena za bh. reprezentativca Asmira Begovića, koji se odličnom odbranama nametnuo kao prvi izbor trenera Tonya Pullisa.

Sorensen se našao na listi želja trenera West Hama Sama Allardycea, te bi karijeru mogao nastaviti u Championshipu, s obzirom da su male šanse da će naredne sezone dobiti mjesto u prvom timu Stokea.

"Meni je od najviše važnosti da naredne sezone branim što je moguće više. Ukoliko to ne budem mogao u Stokeu, onda ću morati potražiti drugo riješenje", rekao je Sorensen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.