Begović je bio preskup: Wenger krenuo po Cesara

Brazilac u Arsenalu

Begović je bio preskup: Wenger krenuo po Cesara

Ekipa Arsenala će u narednu sezonu gotovo sigurno ući sa novim čuvarom mreže, a kako navode mediji na Otoku, prvi izbor za golmana Topnika je Brazilac, Julio Cesar.

Wenger ne želi platiti više od jednog miliona funti za ovog iskusnog Brazilca te mu nudi zagarantovano mjesto u prvih 11.  Cesar bi sa Arsenalom potpisao ugovor na dvije godine sa mogućnošću produženja na još jednu godinu, a plata od 80 hiljada funti koju je imao u QPR-u, ostala bi ista.

"Postoje pregovori sa nekim klubovima, ali ništa nije konačno. Želim ostati u Engleskoj. Uživam u Londonu i sviđa mi se Premier liga", rekao je Cesar.

Francuski stručnjak je tokom sezone bio zainteresovan i za našeg reprezentativca, Asmira Begovića, ali ga je odbila visoka cijena koju je Stoke City postavio.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.