Begović: Krkić će biti veliko pojačanje

Bh. golman hvali Španca

Begović: Krkić će biti veliko pojačanje

Golman Stokea i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Asmir Begović sretan je zbog dolaska Bojana Krkića u redove Lončara. 

Nekada najveći talenat svjetskog fudbala u budućnosti će biti Begovićev saigrač.

„Dolazak igrača kalibra Bojana Krkića pokazuje ambicije Stokea u budućnosti. Uzbuđeni smo što je sa nama, a i on sam se odmah dobro uklopio. Vidi se da je klasan igrač i mislim da će biti veliko pojačanje za nas,“ kazao je Begović.

Osim Krkića, Stoke je tokom ljeta angažovao i Phila Bardsleya, Stevea Sidwella i Mamea Biram Dioufa

„Ukoliko ostvarimo bolji rezultat nego prošle sezone to će biti veliki uspjeh. Imamo jači tim u odnosu na prošlosezonski. Stoke će se uskoro umiješati u borbu za trofeje,“ dodao je Begović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.