Begović na golu protiv Blackburna?

Prema pisanju otočkih medija

Begović na golu protiv Blackburna?

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i odnedavno član Stoke Cityja, Asmir Begović, već sutra u duelu sa Blackburnom mogao bi debitovati za svoj novi klub.

Prema pisanju otočkih medija, Tony Pulis, menadžer Stoke Citya sprema se svom novom, 3,25 miliona funti vrijednom golmanu odmah ukazati povjerenje na golu.

U svom debiju, Begović bi mogao stati na gol u utakmici u kojoj će Stoke tražiti povratak na pobjedničke staze, obzirom da su u posljednjih dvanaest utakmica samo dva puta pobijedili.

Njihov protivnik, Blackburn bi također trebao biti u osnaženom sastavu. Yildiray Basturk i Amine Linganzi po prvi put će obući dres Roversa i na Britannia stadionu pokušati svom timu pomoći da dođe do svoje tek druge ovosezonske pobjede na strani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.