Begović: Ništa se nije promijenilo dolaskom novog trenera

Naš reprezentativac o klubu

Begović: Ništa se nije promijenilo dolaskom novog trenera

Golman naše reprezentacije, Asmir Begović trenutno se nalazi na pripremama reprezentacije za kvalifikacioni susret sa Latvijom. Njegov klub za to vrijeme prolazi kroz neke promjene, a stigao je i novi trener, Mark Hughes.

Naš reprezentativac je za engleske medije otkrio kako se nije čuo sa novim trenerom te je istakao kako je njegovo dovođenje dobar potez za klub.

"Nisam razgovarao sa novim trenerom, ali doći će vrijeme kada ćemo sagledati moju situaciju. Što se mene tiče, ništa se nije promijenilo dolaskom novog trenera. Posvećen sam klubu dok mi neko ne kaže drugačije. Siguran sam da će bez obzira na sve, klub odlučiti šta je najbolje", rekao je Begović te je dodao na kraju:

"Mislim da je dobro za klub. Mark Hughes ima dobre rezultate u prošlosti u svojoj trenerskoj karijeri i nadam se da će isto uraditi kada dođe u Stoke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.