Begović postaje Jamesova noćna mora

U Tottenhamu žele reprezentativca BiH

Begović postaje Jamesova noćna mora

Trener Tottenhama Harry Redknapp oduševljen je golmanom Portsmoutha i rado bi ga želio vidjeti u svojoj ekipi. Međutim, Harry nije zainteresovan za Davida Jamesa već Asmira Begovića.

Tokom vikenda, kako pišu engleski mediji, James se ponudio Tottenhamu.

"Bila bi mi čast obući dres kluba kakav je Tottenham i dolaskom na White Hart Lane umnogome bih povećao šanse da nastupim na Svjetskom prvenstvu", rekao je James.

Međutim, u Tottenhamu nisu bili zainteresovani za Jamesa, već za Begovića. Harry Redknapp poznaje našeg reprezentativca jako dobro, s obzirom da je prije dolaska na klupu Tottenhama trenirao upravo Portmouth. Nije teško pretpostaviti kako se James osjeća nakon što je izgubio mjesto na golu Portmosutha, a sada i transfer u Tottenham od Asmira Begovića.

S obzirom da je u ovoj sezoni Asmir Begović branio za Pompey i Ipswich, do kraja sezone nema pravo braniti za neki treći klub u Engleskoj, pa bi njegov transfer ipak trebao sačekati ljeto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.