Begović: Žao mi je što je šef otišao

Pulis više nije trener Stoke Cityja

Begović: Žao mi je što je šef otišao

Ekipa Stoke Cityja od danas i zvanično ostaje bez trenera, Tonyja Pulisa koji je ovaj klub sa klupe vodio sedam godina.

Navijači i uprava su vršili ogroman pritisak na ovog stručnjaka u finišu sezone budući da se klub borio za opstanak. Na kraju je sve završilo dobro po ekipu sa Britannije, ali izgleda da je Pulisu vrijeme isteklo.

Igrači Stokea nisu baš zadovoljni ovakvim razvojem situacije, a naš reprezentativac, Asmir Begović je istakao kako mu je žao što ovaj iskusni stručnjak odlazi iz kluba.

"Žao mi je što je šef otišao danas. Cijenim to što sam imao priliku da radim sa njim u zadnje tri i pol godine", napisao je Begović na svom Twitter profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.