Bekić: Biće teško, ali idemo na pobjedu

Sloboda sutra dočekuje lidera na tabeli

Bekić: Biće teško, ali idemo na pobjedu

Fudbaleri Slobode su odavno prebrinuli brige oko opstanka u Premijer ligi Bosne i Hecegovine, pa im je svaka naredna utakmica samo stvar prestiža.

Takva atmosfera je pridonijela tome da slave pobjede na teškim gostovanjima u Trebinju i Sarajevu protiv Željezničara. Sutra na Tušanj dolazi lider Borac.

Mladi i perspektivni napadač Tuzlaka Amer Bekić optimista je pred sutrašnju utakmicu u kojoj očekuje nova tri boda za svoju momčad.

"Siguran sam da će biti teška utakmica. Igrači Borca najaljuju otvorenu igru od prve minute, ali ja se nadam da ćemo uz veliku podršku naših navijača upisati nova tri boda", kaže mladi Bekić.

"Iz Borca najavljuju da će im nedostajati nekoliko igrača. Ne znam jeli to pokušaj da nas zavaraju ili je zaista tako, ali mi se ipak moramo okrenuti sebi. Atmosfera u ekipi je odlična i svi očekujemo pobjedu".

Sloboda je u proljetnom dijelu zaigrala vrlo dobro, nekoliko vezanih rezultata je tuzlanskog premijerligaša učvrstilo u sredini tabele.

"Dvije pobjede u gostima su donijele mir u ekipu i dale nam krila. Novi šef je odlično posložio ekipu što se vidi i na rezultatima", ističe Bekić koji najavljuje golove u nastavku sezone.

"Zadovoljan sam i svojim igrama, ali mi nedostaju golovi. Nadam se da će oni doći već protiv Borca. U juniorskoj ekipi redovno zabijam, ali u prvom timu sam nekako pod ručnom. Ipak, nadam se da će biti bolje u nastavku sezone", istakao je Amer Bekić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.