Izborio penal

Bekić: Čim je bolji teren i mi bolje igramo

Amer Bekić izborio je penal nakon kojeg je Puzigaća zatresao mrežu za vodstvo Sarajeva.

“Ovo je bila veoma teška utakmica, posebno pshički. Mi smo od početka pokazali šta želimo, to se i isplatilo i osvojili smo velika tri boda.”, rekao je Bekić.

Za razliku od prošle utakmice koju je Sarajevo odigralo u Zvorniku, danas su bordo igrači stvorili mnogo više šansi.

“Agresivnost je bila na nivou, a kada tako uđete u utakmicu i imate šansu onda se to i iskoristi.”, kaže Bekić. “Na vrijeme smo dali golove i na kraju rutinski završili utakmicu. Izenadio sam se kako je teren bio dobar. Očekivao sam mnogo lošiji. Čim je teren bolji i mi bolje igramo.”

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igrač Sarajeva osvrnuo se i na veliku podršku sa tribina.

“Navijači su došli u velikom broju iako je radni dan. Nadam se da ćemo opravdati njihovo povjerenje i da ćemo na kraju svi biti zadovoljni.”, dodao je on.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.