Vjeruje da će biti od pomoći

Bekić: Drago mi je što sam ponovo na Tušnju

E. Dindić

Amer Bekić jedan je od fudbalera koji su ove zime pojačali tuzlansku Slobodu.

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH je na Tušanj stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa kazahtanskim Tobolom, a ovo mu je ujedno i povratak u klub u kojem je ponikao.

"Prošao sam sve selekcije Slobode i drago mi je što sam ponovo tu. Vjerujem da ću biti od pomoći u drugom dijelu sezone i da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve", kazao je Bekić.

Jedan od ciljeva će biti i osvajanje Kupa BiH.

"Iskreno se nadam da možemo osvojiti trofej. U fudbalu je sve moguće, a nema sumnje da bi to mnogo obradovalo naše navijače."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pred tuzlanskim timom su pripreme u Turskoj.

"U Tursku idemo da se što bolje pripremo, odigramo nekoliko prijateljskih utakmica i uigramo na najbolji način. Nadam se da će sve biti u redu i da ćemo spremno dočekati nastavak prvenstva", podvukao je Bekić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Sa ovim pojačanjima Sloboda bi trebala biti dosta jača u nastavku sezone bez obzira na odlaske Krpića i Ordagića.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi