Bekić: Kad su to oni "igrali lopte"?!

Napadač Slobode uvjeren u pobjedu

Bekić: Kad su to oni "igrali lopte"?!

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine imala je veoma kratak period da se pripremi za večerašnju utakmicu protiv San Marina na stadionu Olimpico, međutim s obzirom da se radi o slabijoj reprezentaciji svi su optimisti.

Amer Bekić, napadač Slobode, istegao je aduktor u utakmici protiv Olimpica u 28. kolu Premijer lige, ali u potpunosti se oporavio i spreman je za večerašnji susret.

"Dobro sam sada. U potpunosti sam zdrav. Odmorio sam protiv Čelika, jer sam istegao aduktor, ali sada je sve uredu i u potpunosti sam spreman", rekao je Bekić na početku razgovora za SportSport.ba.

"Treninzi su prošli veoma dobro i kvalitetno. Atmosfera je sjajna i svi spremno očekujemo današnju utakmicu. Nismo imali dovoljno okupljanja i kontrolnih utakmica, ali mislim da smo spremni. Poslije ove utakmice ćemo imati više vremena za pripreme i trebamo to iskoristiti", kaže napadač Slobode te dodaje:

"Svi očekujemo pobjedu. Uz dobru angažovanost svih igrača na terenu možemo možemo do toga doći. Moramo se potruditi da otvorimo kvalifikacije na najbolji način. Kad su to oni igrali lopte?! Ne treba puno da se zamaramo. Favoriti smo i dokazat ćemo to na terenu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.