Bekić: Ovo danas nije bio fudbal, pa bolje da nas puste da igramo srijedom

Napadač Slobode razočaran terenom

Bekić: Ovo danas nije bio fudbal, pa bolje da nas puste da igramo srijedom

Napadač Slobode Amer Bekić kazao je nakon remija protiv Tuzla Cityja (1:1) da su tereni bolna tačka bh. fudbala i pozvao klubove iz Premijer lige da se okupe kako bi se donijelo neko rješenje. 

"Teška utakmica. Ne znam, evo razmišljam, možda je najbolje da nam ubace da igramo u srijedu dok je lijepog vremena, jer ne možeš u ovakvim uslovima igrati. Tereni su nažalost bolna tačka našeg fudbala, pod hitno nešto moramo uraditi. Za zdravlje igrača, za navijače... Ja kad sam prije bio navijač volio sam dolaziti da gledam lijep fudbal, koliko-toliko, mislim nećemo gledati Barcelonu... Ovo danas ovdje što smo gledali nije fudbal nego borba. Dobro bi bilo da se svi skupimo iz Premijer lige, bolje imati dobar teren nego reflektore. Toliko", kazao je Bekić.

Teren na Tušnju danas je bio zaista izuzetno loš i treba razumjeti Bekića koji se, kao i ostali igrači, dosta patio.

Sigurni smo da u ovom kolu neće samo teren na Tušnju biti loš već i na gotovo svim travnjacima širom BiH obzirom na kišne padavine koje su ovih dana pogodile našu državu. Upravo radi toga u budućnosti definitivno treba uraditi nešto po ovom pitanju.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi