Bordo tim trenira u Čitluku

Bekić: Svi smo jako motivisani

Edmir Škorić

Nogometaši Sarajevo doputovali su sinoć u Čitluk, a danas su odradili prvi trening u Hercegovini.

Ekspedicija Sarajeva smjestila se u kvalitetni hotel "Brotnjo" u Čitluku, u kojem boravi svake zime.


Miodrag Ješić mogao je računati na prvom treningu na sve igrače osim Benka i Kovačevića, koji su propustili prvi trening zbog manjih zdravstvenih problema, ali očekuju se na poslijepodnevnom treningu.

"Zadovolni smo uvjetima koji su nas dočekali, nadamo se da će ovako ostati i narednih dana. Na nama je da odradimo sedam-osam dana u Čituku, pa idemo u Antalju. Svi momci su jako motivisani", kazao je Amer Bekić za SportSport.ba, dodavši:

"Neke nove igrače znam, s nekima sam igrao i prije, ali brzo će se svi uklopiti u našu porodicu. Radi se o kvalitetnim igračima".

Očekivanja u nastavku sezone?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ići ćemo od utakmice do utakmice, bez žurbe. Bitna nam je svaka naredna. Sada nam je Zrinjski najbitniji i tek nakon te utakmice, razmišljamo o sljedećoj. Daćemo maksimum i pokušat ćemo da ispunimo zacrtane ciljeve".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi