Bekrić: Ako budemo na nivou, nastavićemo niz

Željezničar deset pobjeda u nizu

Bekrić: Ako budemo na nivou, nastavićemo niz

Sarajevski Željezničar tražiće nastavak pobjedničke serije kada u okviru 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine bude sutra gostovao kod Rudara u Prijedoru.  

Željezničar se nalazi u fantastičnoj seriji od deset uzastopnih pobjeda, a povratnik na Grbavicu Samir Bekrić se nada da će taj niz biti nastavljen i sutra u Prijedoru.

 

"U svakom slučaju, daćemo sve od sebe da dođemo do pobjede. Uvjeren sam, ukoliko budemo igrali na svom nivou, možemo nastaviti pobjednički niz", kaže Bekrić u razgovoru za SportSport.ba.

 

Bekrić je oduševljen ekipom koju Željezničar ima i očekuje da će sarajevski plavi na kraju sezone slaviti naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Sve je super, stvarno. Cijela je organizacija je na veoma visokom nivou. Ekipa je dobra i jako je bitno što imamo 20 igrača koji mogu igrati u svakoj utakmici. Imamo tu širinu klupe i to bi moglo odlučiti prvaka. Iskreno, mnogi od nas i nisu navikli igrati na ovako teškim terenima, ali smo pokazali u predhodnim utakmicama da možemo igrati i po lošem terenu", dodao je povratnik na Grbavicu. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.