Bekrić: Bilo pa prošlo, idemo dalje

Sve misli okrenute prema Laktašima

Bekrić: Bilo pa prošlo, idemo dalje

Adnan Beganović

"Teško nam je svima, ali život ide dalje. Već u nedjelju igramo mnogo važniju utakmicu i sve misli su nam okrenute prema Laktašima", rekao je za SportSport.ba veznjak Željezničara, Samir Bekrić i dodao:

"Teško mi je i pričati o utakmici sa Borcem. Nismo očekivali ovo što nam se desilo, no šta je tu je. Čini mi se da smo pomalo potcijenili Banjalučane, a to sebi nismo trebali priuštiti. Prvi gol nam je skresao krila, a drugi nas je u pravom smislu riječi dotukao."

"Međutim, smogli smo snagu da se vratimo u utakmicu, ali nismo uspjeli napraviti totalni preokret. Krivo mi je posebno zbog naših navijača, no uvjeren sam da ćemo im se u nedjelju odužiti."

Željezničar u nedjelju ponovo pred svojim navijačima ima priliku "dohvatiti" pehar. U okviru 29. kola Premijer lige na Grbavicu dolaze Laktaši, a Bekrić je uvjeren da ovaj put neće biti kiksa.

"Teško nam je bilo ova dva dana, no vraćamo se u normalu. Sve misli su nam okrenute prema Laktašima. Ja i moji saigrači željno iščekujemo prvi sudijski zvižduk i učinit ćemo sve da obradujemo naše navijače. Došli smo do izvora i u nedjelju se samo trebamo napiti vode. Laktašima gori pod nogama, no to nije naš problem. Svjesni smo da su kvalitetna ekipa, ali ovu šansu ne smijemo propustiti", zaključio je Bekrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.