Bekrić: Bit ću najbolji kada bude najpotrebnije

Veznjak Želje za SportSport.ba

Bekrić: Bit ću najbolji kada bude najpotrebnije

Edmir Škorić

Željezničar je s 5:0 deklasirao Čelik u 21. kolu Premijer lige BiH i zadržao četiri boda prednosti nad drugoplasiranim Širokim Brijegom.

Strijelac jednog od pet golova Plavih bio je Samir Bekrić, veznjak koji kaže kako još uvijek nije u pravoj formi.

"Dobro smo otvorili utakmicu i na kraju zasluženo pobijedili. Nije bilo straha pred početak utakmice, kod nas nema straha protiv protivnika, jedino od samih sebe. Najveći problem smo mi sami sebi. Ali, evo, sve je bilo dobro protiv Čelika", kazao je Bekrić za SportSport.ba, dodavši:

"Ne gledam uopšte Široki i gledam samo sebe, svoje igre i igre svog kluba. Ne vidim razlog da se na kraju ne radujemo. Najbitnije je da igramo kao što smo jučer igrali i mislim da neće biti nikakvih problema".

Željo i Široki vode bitku za naslov u Premijer ligi, a za trofej će se pomenute momčadi boriti i u Kupu u dvije finalne utakmice.

"Bit će jako zanimljivo, u finalu su dvije najbolje ekipe. Neće biti lako i Široki želi trofej, baš kao i mi. Budemo li igrali kao sinoć, stvarno ne vidim nikakvu prepreku".

Jeste li zadovoljni svojom formom?

"Još nisam zadovoljan formom. Mogu puno, puno više, iako sam jučer postigao gol. Najvažnija je pobjeda, ali ne sumnjam u svoje sposobnosti. Bit ću najbolji kad to bude najpotrebnije", rekao je povratnik na Grbavicu na kraju razgovora za naš portal.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.