)
Bekrić: Bodovi ostaju na Grbavici

Veznjak Željezničara uvjeren u trijumf

Bekrić: Bodovi ostaju na Grbavici

Adnan Beganović

Fudbaleri Željezničara u subotu će u okviru 16. kola Premije lige na Grbavici dočekati Čelik, a veznjak sarajevske momčadi, Samir Bekrić, uvjeren je da će on i njegovi saigrači na samom startu prvenstva na svoj konto upisati nova tri boda.

"Konačno smo dočekali i početak proljetnog dijela prvenstva. Vjerujte mi da sam nestrpljiv i da jedva čekam da u subotu isrtrčim na teren", rekao je za SportSport.ba Samir Bekrić i dodao:

"Maksimalno smo iskoristili pripreme i spremni smo kao nikada do sada. Čelik se nalazi u nezavidnoj situaciji, ali mislim da položaj na tabeli i nije pravo mjerilo snage zeničke momčadi. Moramo biti oprezni i skoncentrisani svih 90 minuta da bi upisali pobjedu. Uvjeren sam da ćemo slaviti te da ćemo se sa nova tri boda priključiti samom vrhu tabele."

Željezničar je tokom pripremnog perioda odigrao veliki broj prijateljskih utakmica, a Bekrić se posebno osvrnuo na susret sa Hajdukom.

"U duelu sa Hajdukom pokazali smo koliko zapravo možemo. Bili smo ravnopravan protivnik splitskoj momčadi, no ono na šta sam ja posebno ponosan su naši navijači koji su dolaskom u Split pokazali zapravo koliko vole klub i zbog toga smo mi igrači dužni da u nastavku prvenstva ostavimo srca na terenu te da im tokom ove sezone svojim igrama poklonimo mnogo razloga za slavlje, zaključio je Bekrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti